Uw vloerverwarming wordt niet warm?

Dan wilt u graag dat een vakman hiernaar kijkt. Een vloerverwarmingssysteem zit niet eenvoudig in elkaar en dus raden wij aan om niet zelf aan de slag te gaan, wanneer u niet precies weet welke gevolgen uw handelingen hebben. Als uw vloerverwarming kapot is zit u in de kou. Een situatie waar u vanzelfsprekend graag zo snel mogelijk vanaf wilt. Ons installatiebedrijf helpt u hierbij in Maastricht. Wij zijn een professioneel CV bedrijf waarbij installatiemonteurs met ruime kennis en kunde werkzaam zijn. We hebben meerdere jaren ervaring en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uw vloerverwarming wordt niet warm? Dan kunt u in Maastricht rekenen op onze monteurs.

Vloerverwarming wordt niet warm: het waarom

Problemen met uw vloerverwarming kunnen verschillende redenen hebben. U kunt in het display van uw ketel de storingscode aflezen om de precieze oorzaak te achterhalen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw CV ketel een storing heeft. In dit geval komt er ook geen warm water uit de kraan. Ook zou de druk in de ketel te laag kunnen zijn, zodat het water moeizaam door de leidingen stroomt. Het is mogelijk dat er ergens een lekkage zit of dat de pomp van uw vloerverwarmingsinstallatie niet meer goed functioneert. Er kan lucht in de leidingen zitten, of deze kunnen verstopt zijn.
Kunt u uit al deze verschillende oorzaken de juiste achterhalen? En vervolgens ook nog eens oplossen? Onze ervaren monteurs wel! Uw vloerverwarming wordt niet warm? Bel 24/7 voor directe reparatie in Maastricht.