Lekkage in uw vloerverwarming?

Uw kamer wordt niet meer warm en de druk in de leidingen zakt telkens opnieuw beneden peil. De kans is groot dat er een lekkage in uw vloerverwarming zit. Maar hoe komt u erachter waar het precieze probleem zich bevindt? U zou natuurlijk zelf kunnen proberen om de locatie van het lek te achterhalen, maar waar moet u dan beginnen? Schakel daarom bij lekkage in uw vloerverwarming een professionele installateur in, in Maastricht kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij hebben het materieel, de kennis en de ervaring om het lek snel te vinden en te dichten.

De lekkage in uw vloerverwarming direct opgelost

Schakel bij lekkage in uw vloerverwarming direct een ervaren monteur in, uw woning kan ernstig beschadigd raken als de lekkage te lang blijft zitten. Ons installatiebedrijf is dag en nacht beschikbaar voor spoedklussen, 365 dagen per jaar. U bent verzekerd van gedegen kwaliteit, omdat er alleen ervaren en goed opgeleide CV specialisten bij ons werkzaam zijn.

Vermoedt u een lekkage in uw vloerverwarming in Maastricht? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk kan dat ook ’s nachts en in het weekend. Want we willen het probleem niet alleen verhelpen, ook proberen we altijd om grotere schade te voorkomen.